De Wraak van de Zwarte Mokum - Edward Hendriks

De Wraak van de Zwarte Mokum

Door Edward Hendriks

 • Releasedatum: 2017-11-08
 • Genre: Fictie en literatuur
Score: 3.5
3.5
From 284 Ratings

Beschrijving

30 oktober 2017

Tijdens het loshalen van de planken in het historische grachtenpand aan de Leliegracht in Amsterdam, viel hem het schitterende voorwerp tussen het vermolmde hout op. Hij tastte tussen de halfvergane vloerdelen en pakte het op. Hij opende zijn vuist en daar lag hij: een glimmende, zwarte kastanje. Daar leek het althans op. Zijn mond viel open van verbazing. Terwijl hij in de donkere fonkeling staarde, herinnerde hij zich het bordje bij de deur. Hier woonde ooit Manus Elmas, de beroemde diamantslijper die in 1731 de grootste zwarte diamant ooit sleep. Klaas voelde de adrenaline door zijn aderen pompen. Vlug sloot hij zijn vingers om het juweel.

Een gratis e-book van thrillerschrijver Edward Hendriks ter gelegenheid van Halloween 2017.

Gesponsord - Snelle downloads
4002 dl's @ 4134 KB/s
Download Link 1 [Full Speed]
2103 dl's @ 3264 KB/s
Download Link 2 - Fast Speed
3362 dl's @ 2553 KB/s
Download Mirror - Direct Download

Recensies

 • Too short

  3
  Door Tim_vanDijck
  This book wasn’t long enough bcasause my reading list for Dutch says: minimal amount of pages is 50. I thought that this was a very long book. But it’s a nice book.
 • Het einde is niet leuk

  2
  Door randompersoom
  Zeer afgeraffeld einde , je kan een hartstikke lang en mooi verhaal hiermee maken , je kon t spannend maken en de intentie en motivatie nog iets meer naar voren te laten komen maar in plaats daarvan raffelde je het af , alsof je geen zin meer had in het schrijven van dit boek, zeer jammer.
 • Wenkbrauwloos

  4
  Door superdennis2000
  Ok
 • Heel leuk boek

  5
  Door Jebooymichel
  Het is aangeraden van mij 👍
 • Zwarte mokum

  2
  Door panda4playing
  Op Zich zit het verhaal wel goed in elkaar, maar er vloeit teveel bloed in te korte tijd. Daar zit Dan te weinig verhaallijn in is mijn mening.
 • Interessant boek maar mist suspens

  3
  Door xanne1998
  Voor gratis boek van 17 paginas vlot te lezen en boeiend geschreven. Daarnaast interessant onderwerp en moraal over familie vs geld
 • Spannend

  4
  Door Duimelot146
  Jammer dat het maar en verhaal is. Leest makkelijk weg. Had graag meer gelezen.
 • Eerste boek ooit gelezen, Leuk maar kort

  5
  Door 3x6ix
  Leuk boek, de twist in het verhaal vond ik leuk.. niet echt verwacht 🙂 Had wel langer mogen zijn
 • De Wraak van de Zwarte Mokum

  5
  Door Ik wil nog meer levels
  Jajajaja, dit boek is zooooooooooooooo llllllleeeeeeeuuuuuuuuukkkkk dat ik het al voor de helft uit heb, en dat dan in 2 maanden. Oftewel het is zooooooooooo saaaaaaaiiiiii, daarom geef ik dit boek ook 5 sterren. Maar dit boek piemelt wel heeeel erg veel en als je piemelt wordt Niels boos, dus het verbeterpunt van dit boek is dat hij niet meer moet piemelen.
 • Tiepfoud

  1
  Door noodlel
  Er ziten allen p maar tiepfouden in ik Fins dit echt niet kunen Meijn kinderen spelen nu ales fuot ick hoon dat u did aanpast