NASA - A Human Adventure - Rob de Ruiter & Daan de Hoop

NASA - A Human Adventure

Door Rob de Ruiter & Daan de Hoop

  • Releasedatum: 2013-05-15
  • Genre: Wetenschap en natuur

Beschrijving

Van juni 2013 tot en met januari 2014 in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht kan men spectaculaire en unieke ruimtevaart objecten bekijken in een prachtige tentoonstelling Nasa - A Human Adventure. Tevens is er een galerij over Nederland aan toegevoegd. Deze grote tentoonstelling met een oppervlakte van 3.500 m2 met meer dan 300 objecten heeft al gestaan in Stockholm, Madrid en Istanbul en trok daar ruim 300.000 bezoekers. 
Op al deze expo’s wordt getoond dat onze wereld aanzienlijk is veranderd door het benutten van gegevens van satellieten voor honderden toepassingen over onder meer communicatie, navigatie, klimaatonderzoek, waterbeheer, volgen van orkanen en luchtvervuiling. 
Uiteraard wordt op deze tentoonstellingen ook aandacht geschonken aan bemande ruimtevaart, het ruimtestation ISS en wetenschap. Menigeen in Nederland heeft zeker de verrichtingen van André Kuipers in het ISS gevolgd. 
In dit boek wordt enige achtergrond informatie gegeven over genoemde onderwerpen, zoals het belang van ruimtevaart, nut van satellieten voor de wetenschap, wat doet Nederland en uiteraard wordt aandacht geschonken aan André Kuipers en aan deze NASA tentoonstelling.

Gesponsord - Snelle downloads
4002 dl's @ 4134 KB/s
Download Link 1 [Full Speed]
2103 dl's @ 3264 KB/s
Download Link 2 - Fast Speed
3362 dl's @ 2553 KB/s
Download Mirror - Direct Download