Ruimtevaart in Europa - Daan de Hoop & Rob de Ruiter

Ruimtevaart in Europa

Door Daan de Hoop & Rob de Ruiter

  • Releasedatum: 2013-12-01
  • Genre: Wetenschap en natuur

Beschrijving

Europa speelt een belangrijke rol op de wereldwijde ruimtevaartmarkt. De belangrijkste Europese ruimtevaart organisatie is de European Space Agency ESA, die met velen samenwerkt. De programma’s van ESA hebben een grote invloed op zowel de Europese ruimtevaart als wereldwijde samenwerkingsprojecten op het gebied van wetenschap en applicaties. 
In dit boek wordt ruimschoots aandacht geschonken aan ESA en de rol van Nederland daarbij. In vogelvlucht worden de Europese activiteiten en de inbreng van Nederland in tal van gebieden van de Europese ruimtevaart en de deelname aan ESA, variërend van aardobservatie en navigatie tot ruimteonderzoek en technologie beschreven. Het belang van ESTEC in Nederland komt hierbij uiteraard ook aan de orde. 
Doel is dat de publicatie breed wordt gelezen binnen en buiten de Nederlandse ruimtevaartsector, inclusief politici, bestuurders, overheid en velen van industrie, kennisinstellingen en universiteiten. De informatie blijft beknopt en is vooral bedoeld om kort aan te geven wat het belang van de Europese ruimtevaart voor ons is en op welke wijze Nederland deel neemt aan nieuwe ESA projecten.

Gesponsord - Snelle downloads
4002 dl's @ 4134 KB/s
Download Link 1 [Full Speed]
2103 dl's @ 3264 KB/s
Download Link 2 - Fast Speed
3362 dl's @ 2553 KB/s
Download Mirror - Direct Download